Καλάθι Αγορών

Banner image

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 89€

 

Επισκευή Άρβυλων

Ο Αξιόπιστος Προορισμός σας για την Αποκατάσταση Άρβυλων

Επισκευή Άρβυλων

Όσον αφορά τις επισκευές αρβύλων κορυφαίας ποιότητας, δε χρειάζεται να ψάξετε περισσότερο από το Arvila.gr. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τη νέα μας υπηρεσία που είναι αφιερωμένη στο να προσφέρουμε στα άρβυλά σας την εξειδικευμένη φροντίδα που τους αξίζει. Είτε τα άρβυλά σας χρειάζονται νέες σόλες είτε μια πλήρη ανανέωση περιφερειακών, σας έχουμε καλύψει.

Γιατί να επιλέξετε το Arvila.gr;

Εξειδικευμένη χειροτεχνία: Οι ειδικευμένοι τεχνίτες μας είναι εκπαιδευμένοι για να σας παρέχουν την καλύτερη ποιότητα επισκευών.

Αποκλειστικά Υλικά: Εισάγουμε σόλες αποκλειστικά για τις υπηρεσίες επισκευής μας, διασφαλίζοντας ότι έχετε την καλύτερη ποιότητα.

Ευκολία: Με την απλή διαδικασία αποστολής, η αποστολή και η παραλαβή των άρβυλών σας είναι μια εμπειρία χωρίς προβλήματα. Διαφάνεια: Χωρίς κρυφές χρεώσεις, πληρώνετε ακριβώς αυτό που βλέπετε.

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αποκλειστικά υλικά, Ανώτερης Ποιότητας

Είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για επισκευές. Οι σόλες μας εισάγονται αποκλειστικά για να σας παρέχουν την καλύτερη ποιότητα και αντοχή. Προσφέρουμε εξαιρετική δεξιοτεχνία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε.

Πώς να επωφεληθείτε από την υπηρεσία επισκευής άρβυλων

Βήμα 1

Καλέστε την υπηρεσία ταχυμεταφορών Speedex. (Λάβετε υπόψη ότι συνεργαζόμαστε μόνο με την Speedex για αποστολή και λήψη αντικειμένων επισκευής.)

Βήμα 2

Στείλτε τα άρβυλά σας με χρέωση παραλήπτη στην ακόλουθη διεύθυνση:Αντιγραφή κωδικού Λ.KAZANTZIΔH 139 HPAKLEIO KPHTHΣ TK71 601

Βήμα 3

Θα παραλάβουμε τα άρβυλά σας, θα πραγματοποιήσουμε τις απαραίτητες επισκευές και θα τις στείλουμε πίσω σε εσάς, με αντικαταβολή.

Τιμολόγηση

Αντικατάσταση σόλας: 65,00 €

Επισκευές σόλας και περιφερειακών: 85,00 €

Αυτές οι τιμές έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτή τιμή.

Χρόνος ολοκλήρωσης

Στόχος μας είναι να σας επιστρέψουμε τα άρβυλα σας το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, ο χρόνος διεκπεραίωσης μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την έκταση των απαιτούμενων επισκευών.

Κρατήστε τα άρβυλά σας παραπάνω!

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arvila.gr.

Τηλ: 2810 243334