Καλάθι Αγορών

Banner image

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 89€

 

Εταιρεία

Η εταιρεία ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ και το www.arvila.gr έχει ως αποκλειστικό στόχο τη διάθεση ποιοτικών προϊόντων υπόδησης για όσους έχουν ως χόμπι τους το κυνήγι , τον περίπατο στη φύση, ή ακόμα αυτούς που τους αρέσει απλά η casual υπόδηση.
Είναι μια από της κορυφαίες εταιρείες στο εμπόριο της υποδησης. Aντιπροσωπεύουμε κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελληνική Αγορά μεγάλες εταιρείες όπως οι: DIOTTO, FITWELL, KOSTYLE.    
Η εμπειρία μας στο χώρο ξεκινάει από τo 1991 και επενδύοντας στην εμπειρία αυτή έχουμε σκοπό να εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο τους πελάτες μας προσφέροντας τους ποιοτικά προϊόντα.
Αναζητούμε αδιάκοπα πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας, με στόχο να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να προσφέρουμε λύσεις.
Παράλληλα, βελτιώνουμε συνεχώς της τεχνολογική και διοικητική υποδομή μας, με στόχο να προσφέρουμε σταθερά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας.
Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών γι’ αυτό κάθε πρότασή σας για βελτίωση είναι ευπρόσδεκτη.

Επωνυμία: ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΊΛΗΣ
ΑΦΜ:  045549172
ΔΟΥ: ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ
Έδρα: Λ.ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ 139 Ηράκλειο Κρήτης Τ.Κ 71 601
Αριθμός ΓΕΜΗ: 076320727000