-10% για Online Πληρωμή με Κάρτα
Προσφορά!

Μεταχειρισμένα Αρβυλά Meindl | Kempfschuh Gore-Tex – Black

Κωδικός προϊόντος: 84944

Original price was: 79.00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 49.00€.

-38%

Αξεπέραστη αντοχή, ασύγκριτη άνεση: Τα ανδρικά, μεταχειρισμένα αρβυλά Meindl Kempfschuh Gore-Tex σε μαύρο χρώμα, αποτελούν την ιδανική επιλογή για κυνήγι, πεζοπορία, ορειβασία και κάθε είδους demanding δραστηριότητα.

Πλεονεκτήματα:

  • Αδιαβροχοποίηση: Η αδιάβροχη και αναπνεύσημη μεμβρανή Gore-Tex® εξασφαλίζει στεγνά και άνετα πόδια, ακόμα και σε υγρές και δύσκολες συνθήκες.
  • Πρόσφυση: Οι σόλες Vibram® προσφέρουν ασύγκριτη πρόσφυση σε κάθε είδος εδάφους, από χώμα και πέτρα μέχρι λάσπη και χιόνι.
  • Σταθερότητα: Το σύστημα DIGAfix® αγκαλιάζει το πόδι, προσφέροντας σταθερότητα και άνεση ακόμα και σε ανώμαλα εδάφη.
  • Προστασία: Η ενισχυμένη φτέρνα και το μπροστινό μέρος του παπουτσιού προσφέρουν επιπλέον προστασία από χτυπήματα και τραυματισμούς.
  • Αντοχή: Κατασκευασμένα από μονοκόμματο δέρμα αγελάδας, τα αρβυλά Meindl Kempfschuh Gore-Tex είναι άκρως ανθεκτικά και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε πρόκληση.
  • Άνεση: Το σύστημα MFS® εγγυάται τέλεια εφαρμογή και άνεση, ακόμα και μετά από ώρες περπατήματος.
  • Επιπλέον: Απορρόφηση κραδασμών, αντιστατικός πάτος, ανθεκτικότητα σε λάδια και καύσιμα.

Μην χάσετε την ευκαιρία! Αποκτήστε τώρα κορυφαία ποιότητα Meindl σε ασυναγώνιστη τιμή!

Επιπλέον πληροφορίες:

  • Ύψος: περίπου 19 εκ.
  • Βάρος: 940 γραμμάρια

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος, παρακαλούμε μετρήστε το μήκος του πέλματος σας και συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα:

**Μήκος πέλματος (cm)Μέγεθος**
26.040
26.541
27.042
27.543
28.044
28.545
29.046

Λόγω της φύσης των μεταχειρισμένων προϊόντων, δεν γίνονται δεκτές αλλαγές ή επιστροφές. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό μέγεθος.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τα μεταχειρισμένα προϊόντα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!

(1 αξιολόγηση πελάτη)

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστές: Καμία επιλογή

Meindl

Μέγεθος: Καμία επιλογή

42.5, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

1 κριτική για Μεταχειρισμένα Αρβυλά Meindl | Kempfschuh Gore-Tex – Black

  1. steven.antoniades (επιβεβαιωμένος ιδιοκτήτης)

    Δίνω 4 αστέρια γιατί ενώ παραγγείλαμε 2 ξεχωριστά ζευγάρια εγώ και ένας άλλος συνάδελφος, εγώ παρέλαβα ΑΡΙΣΤΟ προϊόν 9.5/10, ενώ ο συνάδελφος έπρεπε να τα πάει σε τσαγκάρη γιατί το περιμετρικό λάστιχο εξωτερικά ήταν ξεκολλημένο σε κακή κατάσταση δηλαδή το πολύ 8/10. Επίσης θέλει αρκετή φροντίδα με ειδική κρέμα ή κεραλοιφή (ΟΧΙ ΛΙΠΟΣ ΦΑΛΑΙΝΑΣ κτλ, η meindl τα απαγορεύει ρητά) συχνά διότι με το που έρθει σε επαφή με θαλασσινό νερό, το δέρμα “ξερνάει” αμέσως άσπρες στάμπες η οποίες αν αφεθούν απεριποίητες για αρκετές ώρες και επανειλημμένως, να είστε σίγουροι ότι τα άρβυλά σας θα χαιρετίσουν πολύ πολύ σύντομα. Φοράω 42-42.5, παρήγγειλα 42.5, το φόρεσα με πάτο σιλικόνης της scholl και μου ήταν ακριβώς. Το άρβυλο είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, πλήρως αδιάβροχο, ενισχυμένο “σκαρί” σκέτο άρμα είναι το παπούτσι, όμως όχι άκαμπτο και σκληρό προς τον χρήστη και πολύ ζεστό για τον χείμώνα. Δέν το συνιστώ για καλοκαίρι. Ελπίζω η αξιοόγησή μου να σας βοήθησε.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης