Καλάθι Αγορών

Banner image

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 89€

 

Επιστροφές & Αλλαγές

Επιστροφές & Αλλαγές

Ως πελάτης του Arvila.gr έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε προϊόντα που έχετε αγοράσει απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εάν δεν σας κάνει το μέγεθος αν η επιλογή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή αν το προϊόν είναι ελαττωματικό.

Τα έξοδα σε πιθανή περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και ισούνται με την τιμή που ορίζει η εκάστοτε courier. Η αλλαγή ή η επιστροφή θα πρέπει να γίνει έως και δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής για να γίνει αποδεκτή από την εταιρεία μας. Το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του μορφή.

Παρακαλώ διαβάστε τα ακόλουθα για να πραγματοποιήσετε μία επιστροφή:

Τα προϊόντα αντικατάστασης πρέπει να είναι ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας από τα επιστρεφόμενα. Εάν το μέγεθος/νούμερο είναι λάθος γράψτε μας το σωστό για αντικατάσταση. Εάν νομίζετε ότι υπάρχει ελάττωμα παρακαλώ γράψτε μας λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Εάν νομίζετε ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά που πραγματοποιήσατε, έχετε περαιτέρω το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με ένα διαφορετικό προϊόν.

Η συσκευασία της αποστολής πρέπει να είναι ασφαλής, ώστε να προληφθούν τυχόν φθορές κατά την μεταφορά. Η εταιρεία μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής. Εκτός της περίπτωσης αλλαγής μεγέθους μόλις η εταιρεία μας λάβει αίτημα αλλαγής ή επιστροφής, παραλάβει το ή τα προϊόντα πίσω στην έδρα την  Λ. Καζαντίδη 139, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ 71601 και εφόσον τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, θα σας αποστείλει τα προϊόντα που έχετε ζητήσει προς αντικατάσταση, εντός 5 ημερών.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, η κατάθεση θα γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Συνεπώς σας παρακαλούμε να αναγράφετε τον αριθμό λογαριασμού σας (ΙΒΑΝ), την τράπεζα στην οποία διατηρείτε τον λογαριασμό, καθώς και το όνομα του δικαιούχου.
Για λόγους ασφαλείας πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο του οποίου η παραγγελία είχε πραγματοποιηθεί.