-5% για Online Πληρωμή με Κάρτα

Ζώνη Pentagon Chuck Rachet Belt STL – Black

Κωδικός προϊόντος: K17105-01

30.90

Σε απόθεμα

Η Ζώνη Chuck Rachet είναι σχεδιασμένη για επαγγελματίες της επιβολής του νόμου που απαιτούν μια ανώτερη τακτική ζώνη που συνδυάζει ακριβή ρύθμιση, ενισχυμένη ανθεκτικότητα και εξαιρετική απόδοση.

Κατασκευασμένη για βαριές αποστολές, αυτή η ζώνη προσφέρει διπλάσια ακαμψία από τις τυπικές δερμάτινες ζώνες EDC, εξασφαλίζοντας ότι παραμένει υποστηρικτική και αξιόπιστη, ακόμη και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις.

Στο κέντρο του σχεδιασμού της βρίσκεται η Ενισχυμένη Οξφόρδη Υφαντό, εξοπλισμένη με μια άκαμπτη άκαμπτη πλάκα που εξασφαλίζει ότι η ζώνη διατηρεί το σχήμα της ενώ παρέχει βέλτιστη χωρητικότητα φόρτου. Αυτή η κατασκευή την καθιστά ιδανική για την ασφάλιση θηκών και άλλου εξοπλισμού EDC, υποστηρίζοντας φορτία έως και 80 λίβρες. Η αγκράφα Chuck Rachet, κατασκευασμένη από βαμμένο με σκόνη κράμα, προσφέρει απαράμιλλη αντοχή ενώ επιτρέπει γρήγορες, απλές ενέργειες ανοίγματος και κλεισίματος – κρίσιμες κατά τη διάρκεια ταχέων λειτουργιών.

Το κρυφό σύστημα ράγας προσφέρει 20+ θέσεις μεγέθους με αυξήσεις 1/4″, επιτρέποντας μικρορυθμίσεις για να επιτευχθεί μια τέλεια, ασφαλής εφαρμογή. Αυτή η ακριβής εφαρμογή εξασφαλίζει ότι ο εξοπλισμός σας παραμένει στη θέση του και παρέχει μια ομαλή, γρήγορη κλήρωση κάθε φορά. Είτε σε περιπολία είτε σε τακτικές καταστάσεις υψηλού κινδύνου, η ζώνη Chuck Rachet εγγυάται μακροχρόνια άνεση και υποστήριξη, με εύκολη ρύθμιση και απαράμιλλη ασφάλεια.

Όχι μόνο αυτή η ζώνη προσφέρει κορυφαία απόδοση, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτη. Ανταλλάξιμη με άλλες ζώνες όπλων EDC 1,5” και αγκράφες, μπορεί να προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Ο μεγάλος δαγκάνα και οι βίδες κλειδώνουν τη ζώνη με ασφάλεια στην αγκράφα, εξασφαλίζοντας μια σφιχτή εφαρμογή που δεν θα γλιστρήσει υπό πίεση. Για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε την τέλεια εφαρμογή, η ζώνη συνοδεύεται από εύκολες οδηγίες περικοπής, ώστε να μπορείτε να την προσαρμόσετε στο ακριβές μέγεθός σας.

Χαρακτηριστικά

  • Ενισχυμένη υφαντή Οξφόρδη με άκαμπτο πυρήνα πλάκας για ενισχυμένη ανθεκτικότητα και διατήρηση του σχήματος
  • Αγκράφα Chuck Rachet: Βαμμένη με σκόνη κράμα για αντοχή και βαριά χρήση, με γρήγορη λειτουργία ανοίγματος/κλεισίματος
  • Κρυφό σύστημα ράγας με 20+ θέσεις μεγέθους (αύξησεις 1/4″) για μικρορυθμίσεις και ακριβή εφαρμογή
  • Υποστηρίζει φορτία EDC έως 80 λίβρες με ενισχυμένο πυρήνα υφαντό κέντρο
  • Ανταλλάξιμο με ζώνες όπλων EDC 1,5″ και αγκράφες
  • Μεγάλος δαγκάνα και βίδες για ασφαλή στερέωση ζώνης-αγκράφας
  • Ρυθμιζόμενο στο μέγεθος, με εύκολες οδηγίες περικοπής που περιλαμβάνονται για μια προσαρμοσμένη εφαρμογή
  • Ιδανικό για επαγγελματίες της επιβολής του νόμου που απαιτούν κορυφαία αξιοπιστία, ακαμψία και γρήγορη ρύθμιση

Η ζώνη Chuck Rachet αποτελεί απόδειξη επαγγελματικής απόδοσης, εξασφαλίζοντας ότι κάθε αξιωματικός της επιβολής του νόμου μπορεί να βασίζεται σε αυτήν κατά τη διάρκεια των πιο κρίσιμων στιγμών.

Οδηγίες Κοπής: Για να προσαρμόσετε τη ζώνη Chuck Rachet στο τέλειο μέγεθος, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

  1. Στο πίσω μέρος της ζώνης, χρησιμοποιήστε τα σημάδια του χάρακα για να βρείτε το μέγεθος του παντελονιού σας.
  2. Προσθέστε 4 ίντσες στο επιθυμητό μέγεθος για τη μεταφορά της αγκράφας, στη συνέχεια κόψτε κατά μήκος της σημειωμένης γραμμής χρησιμοποιώντας ένα κοφτερό ψαλίδι.
  3. Εάν το μέγεθος του παντελονιού σας είναι κοντά στο μέγιστο μέγεθος σήμανσης, ΜΗΝ ΚΟΨΕΤΕ. Δοκιμάστε πρώτα τη ζώνη και κόψτε ανάλογα.
  4. Εισαγάγετε το κομμένο άκρο της ζώνης στη υποδοχή της αγκράφας με τους δαγκάνα δόντια προς τα πάνω.
  5. Σφίξτε τα δόντια προς τα κάτω σταθερά και απαλά για να ασφαλίσετε τη ζώνη.
  6. Τροφοδοτήστε τη ζώνη γύρω από τη μέση σας (αριστερά προς δεξιά) μέσα από την αγκράφα και κάντε κλικ μέχρι να σφίξετε.
  7. Η άκρη της ζώνης πρέπει να επεκτείνεται περίπου 3 ίντσες πέρα από τον πρώτο βρόχο της ζώνης σας.

Με αυτά τα βήματα, η ζώνη Chuck Rachet σας θα έχει το τέλειο μέγεθος και θα είναι έτοιμη για δράση, εξασφαλίζοντας τόσο άνεση όσο και βέλτιστη απόδοση.

Επιπλέον πληροφορίες

Χρώμα

Μαύρο

Κατασκευαστές

PENTAGON

Μέγεθος

One Size

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ζώνη Pentagon Chuck Rachet Belt STL – Black”