-5% για Online Πληρωμή με Κάρτα

Στρατιωτικό Νεσεσέρ Capa-One | Tac-Pouch – Grey

Κωδικός προϊόντος: C03002

19.00

Σε απόθεμα

Το Στρατιωτικό Νεσεσέρ Capa-One είναι η ιδανική λύση για να οργανώσετε και να μεταφέρετε όλα τα απαραίτητα είδη περιποίησης σας, τόσο εντός όσο και εκτός στρατοπέδου. Με τις πολλές τσέπες και τη θερμική θήκη, θα έχετε πάντα τα πάντα εύκολα προσβάσιμα. Χάρη στο αδιάβροχο υλικό και την ανθεκτική κατασκευή, αυτό το νεσεσέρ θα σας συνοδεύει σε κάθε περιπέτεια.

Αυτό το νεσεσέρ είναι σχεδιασμένο για να μεταφέρει στρατιωτικά είδη περιποίησης που είναι χρήσιμα όταν βρίσκεστε στο στρατό. Το κρεμαστό Tac-Pouch θα είναι χρήσιμο όχι μόνο για την αποθήκευση στρατιωτικών ειδών περιποίησης στο στρατό, αλλά και κατά τη διάρκεια διακοπών, επαγγελματικών ταξιδιών, κάμπινγκ ή στρατοπέδευσης.

Οι έντεκα τσέπες προσφέρουν χώρο για αποθήκευση και οργάνωση στρατιωτικών ειδών περιποίησης και αξεσουάρ, καθιστώντας πιο εύκολο να παραμείνετε οργανωμένοι και να βρείτε τα αντικείμενα που χρειάζεστε γρήγορα. Επιπλέον, το Tac-Pouch διαθέτει μια ξεχωριστή τσέπη στο κάτω μέρος.

Η κρεμάστρα που τοποθετείται στο εσωτερικό χρησιμοποιείται για να το κρεμάσετε. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα χρήσιμη λύση όταν βρίσκεστε στο στρατό ή ταξιδεύετε. Μετά το κρέμασμα, όλα τα στρατιωτικά είδη περιποίησης είναι εύκολα προσβάσιμα! Επιπλέον, το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το Tac-Pouch είναι αδιάβροχο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους άνδρες που παίρνουν ολόκληρο το Tac-Pouch στο ντους.

Το Tac-Pouch κλείνει με φερμουάρ, το οποίο επιτρέπει γρήγορο και ασφαλές άνοιγμα και κλείσιμο. Επιπλέον, διαθέτει μια λαβή στην οποία μπορείτε να κρεμάσετε το Tac-Pouch ή να το βάλετε στο χέρι σας.

  • Χρώμα: Γκρι
  • Υλικό: Πολυεστεράς
  • Αδιάβροχο: Ναι
  • Διαστάσεις: 25x20x14.5cm
  • Βάρος: 297 g

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος1 kg
Κατασκευαστές

Capa-One

Χρώμα

Γκρι

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Στρατιωτικό Νεσεσέρ Capa-One | Tac-Pouch – Grey”