-5% για Online Πληρωμή με Κάρτα

Μπουφάν Columbia Powder Lite Jacket – Niagara / Metal

Κωδικός προϊόντος: 1698001-350

139.95

Ζεστό ραμμένο μπουφάν κατασκευασμένο από πολυεστερικό ύφασμα με επεξεργασία Omni-Shield και τεχνολογία Storm-Lite DP II, προστατεύοντας από τον άνεμο και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Η θερμοανακλαστική εσωτερική επένδυση Omni-Heat αξιοποιεί τη θερμότητα που παράγει το ανθρώπινο σώμα και την διατηρεί κάτω από το μπουφάν. Το σύστημα είναι επίσης υπεύθυνο για την αποτελεσματική απομάκρυνση της υγρασίας στην επιφάνεια του υφάσματος, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια έντονων εξωτερικών δραστηριοτήτων.

Η ελαφριά συνθετική μόνωση Thermarator εξασφαλίζει προστασία από το κρύο, καθώς και υψηλή αναπνευσιμότητα – διατηρώντας το σώμα σε θερμική άνεση. Το ραφήματα συμβάλλουν στην ομοιόμορφη κατανομή της μόνωσης.

Το μπουφάν κλείνει πλήρως με φερμουάρ που διαθέτει προστατευτικό για το πηγούνι, αποτρέποντας τα κοψίματα ή τις εκδορές. Είναι εξοπλισμένο με δύο πλευρικές τσέπες με φερμουάρ και μία εσωτερική τσέπη για την αποθήκευση των απαραίτητων αξεσουάρ. Διαθέτει ρυθμιζόμενο κορδόνι στο κάτω μέρος για άνετη εφαρμογή και αποτροπή του τραβήματος.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Καμουφλάζ: Niagara / Metal
  • Υλικό:
    • Εξωτερικό: 100% πολυεστερικό
    • Εσωτερικό: Omni-Heat 100% πολυεστερικό
    • Μόνωση: Thermarator 100% πολυεστερικό
  • Κατασκευαστής: Columbia Sportswear, ΗΠΑ

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος1 kg
Μέγεθος: Καμία επιλογή

M, XL

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Μπουφάν Columbia Powder Lite Jacket – Niagara / Metal”