Άμεση & εγγυημένη επισκευή με δωρεάν αποστολή-παράδοση σε όλη την Ελλάδα.

Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε τα αρβυλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα εχει παρουσιάσει χάρη στην τεχνογνωσία την θέληση και την εμπειρία που διαθέτουμε. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 3004474 για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε. Επισκευάζουμε όλες τις μάρκες αρβύλων.

Στο arvila.gr το γνωρίζουμε καλά. Έχουμε πιάσει στα χέρια μας ολα τα αρβυλα όλων των κατασκευαστών και δεν τα αφήνουμε αν δεν φύγουν από τα χέρια μας τέλεια επισκευασμένα.

Τι σας Προσφέρουμε

Vibram

Ποιοτικά ανταλλακτικά

Το υψηλό ποσοστό επισκευών που επιτυγχάνουμε οφείλεται, πέρα από τους έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς μας, στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε μονο (Vipram) τα οποία είναι παντα δικες μας (εισαγωγες).

Διαγνωστικός έλεγχος/επισκευή

Ο πρώτος έλεγχος που διεξάγουμε πάντα στα αρβυλα που μας φέρνετε είναι απόλυτα σχολαστικός,  ώστε να εντοπίζουμε με απόλυτη ακρίβεια τη βλάβη που έχουν υποστεί. Ο δεύτερος διαγνωστικός έλεγχος ακολουθεί την επισκευή. Έτσι είμαστε πάντα βέβαιοι ότι τα αρβυλα που σας επιστρέφουμε είναι απόλυτα λειτουργικα, σαν καινούργια.

Τεχνικοί

Τεχνικοί

Η μεγάλη μας επισκευαστική δυνατότητα στηρίζεται πρώτ' απ' όλα στον ικανό αριθμό από καταρτισμένους και έμπειρους στην επισκευή του αρβυλου.  Πρόκειται για τεχνίτες εξειδικευμένους οι οποίοι επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια. Παράλληλα, φροντίζουμε για τη συνεχή ενημέρωσή τους όσον αφορά τις εξελίξεις στον τομέα.

Ταχύτητα

Ταχύτητα

Οι επισκευές μας ολοκληρώνονται πάντα άμεσα και με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα (5 ΗΜΕΡΕΣ). Αυτό φυσικά είναι κάτι που επιθυμεί κάθε πελατης.

Γιατί Επιλέγετε εμάς;

Για ποιούς λόγους επωφελήσετε από τις υπηρεσίες μας

Εγγύηση

Σας προσφέρουμε εγγύηση επισκευής, για όλες μας τις εργασίες.  Η εμπειρία των τεχνικών μας και η ποιότητα των ανταλλακτικών, που χρησιμοποιούμε στις επισκευές μας εξασφαλίζουν το επιθυμητό, μακράς διαρκείας αποτέλεσμα.

Αξιοπιστία

Είμαστε στη διάθεσή σας για να αποκαταστήσουμε από τις πιο απλές, μέχρι τις πιο σύνθετες βλάβες, όπως είναι η επισκευή του περιφεριακού λάστιχου (vibram). Αυτό είναι εφικτό επειδή ακριβώς διαθέτουμε όλο τον εξειδικευμένο τεχνολογικό εξοπλισμό γι΄αυτές τις εργασίες. 

Πανελλαδική εξυπηρέτηση

Από τα δυνατά σημεία του arvila.gr είναι η πανελλαδική του εμβέλεια.

Μπορείτε να μας φέρετε ή να μας στείλετε το αρβυλο σας από όποιο σημείο της χώρας κι αν βρίσκεστε, κι εμείς θα φροντίσουμε για την άμεση κι αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας. ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΕΣ οι αποστολες εντος Ελλαδος και οι αποστολες αξιας ανω των 150 ευρω για την Κυπρο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας η εταιρεία μας απορροφά το κόστος των μεταφορικών και σαςφέρνει ενα βήμα πιο κοντά στο να ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΒΥΛΑ ΣΑΣ ακόμα πιο οικονομικά.

Ετσι ανεξαρτήτως που μένετε εντός της Ελλάδος , ακόμα και αν είστε σε δυσπρόσιτη περιοχή δεν πληρώνετε απολύτως τίποτα για την αποστολη σε εμας και την μεταφορά στο χώρο σας.

Τιμές

Οι τιμές μας είναι σταθερά από τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς. Πρόκειται για έναν απαράμιλλο συνδυασμό άριστης ποιότητας εργασίας και τιμών που δεν θα επιτύχετε αλλού. 

Επικοινωνία

Το arvila.gr δεν είναι ένα απρόσωπο εργαστήριο. Αντίθετα, είμαστε πάντα σε επικοινωνία μαζί σας. Σας ενημερώνουμε για την ακριβή κατάσταση του αρβυλου σας, τη βλάβη και την αναγκαία επισκευή. Παράλληλα σας κατατοπίζουμε απόλυτα για τα βήματα που θα ακολουθήσουμε για την αποκατάστασή της.

Έτσι, εσείς έχετε πάντα πλήρη γνώση σχετικά κι εμείς τη συναίνεσή σας για να προχωρήσουμε στην επισκευή.

Tηλ. Επικοινωνίας: